Kan inte starta spelet

Publicerad 2014-06-29 14:38:43 i Allmänt,

Bli så himla ledsen och arg när detta händer! Blir nog att rensa all CC och cache och se om det fungerar efter det, annars får jag installera om spelet :(  Brukar detta hända er ofta?

Kommentarer

Postat av: SimZims

Publicerad 2014-06-29 15:06:00

Har aldrig hänt mig... Dock dampade det ur ett tag med att krascha innan jag ens kommit in på familjen :/

Svar: Åh, vad jobbigt! Hatar när detta händer!! Speciellt när man kommit så långt :(
plumbobsphere.blogg.se

Postat av: Anna

Publicerad 2014-06-29 18:01:24

Ett tips är att googla på felet, alltså det som står i rutan och googla på engelska. Annars är det bara att ominstallera allt och det suger ju.. tar så lång tid om man har alla spel.

Svar: Jo jag gjorde det! Det kom upp massor om att rensa CC och cache.. Har gjort det men verkar inte funka, får kolla på mer alternativ.. Ja och så är det så tråkigt att börja om på nytt!
plumbobsphere.blogg.se

Postat av: SimZims

Publicerad 2014-06-29 18:50:37

Fast du skulle kunna ominstallera "snabbare" genom att ta ut "The Sims 3" mappen alternativt döpa om den till tex. "The Sims 3 Fel" och starta spelet. Då kommer det automatiskt komma en ny The Sims 3 mapp. I den kan du ju flytta in familjer du vill ha kvar. (dem finns i mappen "Saves") Försök med detta först! (flytta INTE in något CC utan ominstallera CC:t) Detta hjälpte mig, tror nämligen det var något fel på min förra mapp, så när jag gjorde en ny blev allting PERFECT igen. PRÖVA DETTA INNAN DU INSTALLERAR OM ALLT!!!

Svar: Åh herregud! Tack så jätte mycket, det funkade! Nu är det bara att lägga in allt, men tack tack tack! <3
plumbobsphere.blogg.se

Postat av: Kaka - En blogg om the sims 3

Publicerad 2014-07-28 01:17:05

Såg att du redan fixat problemet, men för att svara på din fråga; nej inte hänt mig. Och jag har ju massooor nedladdat :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...